Infill House, Westport

This contemporary town house is located on a restricted site in the middle of a row of terraces. Due to the restrictive nature of the site the house spans over three floors. The ground floor simply comprises of the main entrance, a toilet and store together with a car port. The three floors are linked by a timber clad box that accommodates a bespoke stair case that allows light to filter through the three floors. The first floor comprises of a large open plan kitchen living and dining area along with a compact utility. This first floor opens out onto a small rear garden on the same level. The second floor accommodates two bedrooms, one en-suite and a family bathroom. Both bedrooms have access onto a terrace that has commanding views over Westport town and surrounding landscape.

Client: Private

Location: Westport

Area: 140 sq m

Budget: Private

Category: Residential New Build

Menu