Slog House, Westport

This contemporary dwelling is located on a highly sensitive site just on the outskirts of Westport town. The dwelling is nestled into a mature site that commands breath taking views of the surrounding landscape. From its access road the house appears as a one storey dwelling that sits unassumingly into its surroundings. It is from this elevation that you enter the house. Once inside the full extent of the dwelling is revealed. You are greeted by a tapered entrance hall that has a long picture window above the descending stairs that perfectly frames the Reek. Also on the entrance level is a sitting room, open plan kitchen, living and dining area, a utility room and family bathroom. All these rooms are positioned and orientated to maximise the breath taking views. The lower floor accommodates four bedrooms, three en-suites and a study. The base of the house is clad in natural stone to further root the dwelling to its surroundings.

Client: Private

Location: Westport

Area: 287 sq m

Budget: Private

Category: Residential New Build

Menu